Rólunk

Rólunk

Szakértelem

Cégünket 2010-ben alapítottuk. Azóta több szakaszt tudunk magunk mögött, de mindvégig a minőségre és ügyfeleink szakszerű kiszolgálására helyeztük a hangsúlyt. Berendezéseink a szakszerű és megbízható szervizeléssel karöltve jelentik a garanciát az elégedettségre.

A minőségi autómosás egyik legfontosabb szempontja a megfelelő vegyszerek kiválasztása. Webáruházunkban tisztítószerek széles választékát kínáljuk érintésmentes autómosáshoz és ápoláshoz.

A forgalmazás és szerviz mellett akkor is a rendelkezésére állunk, ha alkatrészre van szüksége autómosójába.

Az, hogy felépítsük az ön autómosóját, számunkra kihívás, hogy ön zökkenőmentesen indíthassa el vállalkozását. Ügyfeleink igényeire és elvárásaira szabott érintésmentes autómosókat építünk a befektetés pénzügyi megtérülését szem előtt tartva.

Területünk valódi szakértői vagyunk, és a kivitelezést követően is gondoskodunk autómosójáról. A garanciális és azon túli szerviz természetesen magától értetődő. Gyakorlati tapasztalataink és szakmai képzettségünk az általunk nyújtott szervizelési szolgáltatások minőségében tükröződnek vissza. Több tucat autómosót szervizelünk.


Történetünk:

Pályafutásunkat tíz évvel ezelőtt kezdtük. Figyelemmel kísérjük a trendeket, és folyamatosan arra törekszünk, hogy egy lépéssel előrébb járjunk.

2019

NOVÝ WEB

NOVÝ WEB

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum, nulla vel pellentesque consequat, ante.

2015

PRVÁ PREVÁDZKA

PRVÁ PREVÁDZKA

Do roka po vzniku firmy sme sprevádzkovali prvú autoumývarku pod našou značkou.

2014

ZALOŽENIE

ZALOŽENIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum, nulla vel pellentesque consequat, ante.